Hej och hå! Slutet på oktober och även början på november har verkligen flugit förbi och jag har fortfarande inte publicerat mina november sidor. Men här kommer de äntligen. Novemberuppslaget har jag denna månad valt att dedikera Lisa Jacobs på Marketing Creativity.

Detta blogginlägg är delvis sponsrat. Det betyder att länkar i vissa fall kan ge oss en provision utan extra kostnad för dig. Vi skulle aldrig skriva om något som vi inte helhjärtat tycker om och kan stå för. 

Varje år skriver Lisa Jacobs en ny bok med titeln Your Best Year. I år alltså Your Best Year 2018. Det handlar om att sätta sig ner, fundera på vad man vill, vart man vill komma, vad man vill uppnå och hur man ska ta sig dit. För bara två månader sedan gick jag med i hennes grupp Luminaries där hon delar med sig av massor med kunskap. Det var också där jag hittade fjolårets bok Your Best Year 2017. Jag läste den genast och började planera sista kvartalet för mitt företag med hjälp av detta och det gav resultat direkt. Så nu har jag skaffat mig den nya versionen för 2018 och planerar att börja gå igenom den under denna månad. Därför är mitt november byggt av en tegelstensvägg, precis som framsidan av boken.

Förra månaden hade jag Harlequin mönstret med motivationen att jag inte kan rita. Nu är det ju så att om man ska bli bättre på något måste man öva. Ni som följer mig på Instagram under jamtlandshanna_bujo har sett resultatet av mina ritade djur, så nästa månad kommer det troligen bli något annat, exakt vad tänkte jag att ni som är med i vår facebookgrupp ska få välja. Har du inte gått med än så hittar du Bullet Journal på Svenska här

 

Att följa humöret och min Tacksamhetssida

Min Mood-tracker har också fått samma tema som förstasidan med tegelstenar som väntar på att bli färglagda. Jag kommer ha samma färger och humör som förra månaden men jag funderar på att lägga till exalterad för det känner jag att jag saknat under månaden som gick. Här nedan ser ni hur förra månadens Mood-tracker blev när den blev fullt ifylld. Det är ett av mina favorituppslag i hela boken!   

 

Mål för November

För mina mål har jag återigen använt mig av min motivationsbingo. Jag tycker så mycket om den! Förra månaden fick jag dock lite hybris och satte alldeles för svåra mål för mig att nå upp till, vilken gjorde att det inte blev lika roligt. Så denna månad har jag valt att ta ner ambitionsnivån några snäpp. Hellre det och känna att det är möjligt att lyckas med allt än att känna att det inte spelar någon roll, jag kommer ändå inte att få någon “bingo”. Men med de nya målen ifyllda känner jag mig väldigt peppad inför detta.

Min tracker blev i helt andra färger jämfört med förstasidan och mitt tema. Jag har nämligen “trillat dit” och har nu också ett gäng av de så populära Tombow-pennorna, så jag ville så gärna använda dessa denna månad. Har också tänkt försöka mig på ett (för mig) nytt mönster så det blir väldigt spännande att se om det utvecklar sig som jag tänkt mig.

 

Just nu har vi inlett en vabbvecka här i hemmet så hela familjen är hemma med olika grad av förkylning. Lite Mys och Nys helt enkelt. Jag önskar er alla en fortsatt trevlig november.

/Hanna

Glöm inte att gå med i Bullet Journal på Svenska på Facebook.
Är du nyfiken på gruppen Luminaries kan du läsa mer om den här.

%d bloggare gillar detta: