Kämpar du med att hitta “rätt” layout för uppslaget för månaden, veckan eller dina daylies?

I tisdags såg jag och säkert många av er också, Boho Berrys planera med mig för december. Helt nya upplägg i veckorna där hon också letat sig fram till något nytt för att passa henne bättre just nu.

Olika layouter vid olika tillfällen

Jag tycker att det är värt att notera att även hon, som är sån van och erfaren Bullet Journalist också byter layout ibland och experimenterar med olika sätt för att hitta något som passar. Emellanåt upplever jag att det finns en liten hets i att göra rätt men också att hitta sitt eget sätt. Och visst blir det så mycket bättre/enklare/roligare att planera när man hittat “sin” stil. Men det behöver inte betyda att man måste ha den stilen från och med nu och för alltid. Livet förändras och det får även layouter göra för att passa livet och energin som finns just där och då.

Anpassa din Bullet Journal efter tid, ork och lust

Något som jag noterade lite extra var hennes nya habit tracker. Här nedanför ser ni hur jag valt att ha min denna vecka. Lite roligt när man tänker likadant som någon annan utan att ens veta om det. Det här kanske visar hur inspirerad jag är av Boho Berry, hon behöver inte ens visa sina nya idéer innan jag tar efter. 😉 Detta är för denna vecka, dvs min sista vecka som är i november. Jag kände att jag var tvungen att skala ner och förenkla om jag skulle få det ifyllt alls, jag har alldeles för mycket som pågår just nu för att ha  tiden att fylla i många olika delar. Så då blev detta resultatet. Vad som hände med den stora habit trackern jag ritade upp för november kommer ni snart få se. 

Har du inte hittat rätt i dina layouter, fortsätt testa dig fram. Det viktigaste är ju ändå planeringen och inte det runtomkring. Har du inte sett Boho Berrys planera med mig för December så hittar du den här. Vill du se hur min december ser ut hittar du planera med mig här.

Ha nu en härlig fredag och en mysig start på december och helgen.

Och kom ihåg! Det finns inga rätt eller fel!

 

%d bloggare gillar detta: