Årets sista månad är här, hur kan ett år gå så himla fort? Jag hade svårt att bestämma mig för ett tema eftersom det varit lite skönt att låta Facebookgruppen bestämma ? Efter lite omständigt velande blev det iaf klassiska julfärger och paket ?

Planera med mig | Bullet journal

Jag gillar verkligen den klassiska kalenderöversikten, jag vet inte riktigt hur jag ska få till ett mer paketutseende dock. Några förslag?

Trackers

Min december-setup är rätt så lik mina tidigare månader men från januari kommer jag ändra rätt mycket. Vill ju inte berätta för mycket men det blir flera olika inserts samt ett fantastisk omslag från en ny favoritshop på Etsy ?

Planera med mig | Bullet journal

Det börjar med mig har varit en av mina favoriter och nu kan jag sakta börja läsa ut lite statistik.

Planera med mig | Bullet journal

Humörtrackern för december, jag blev helt kär i denna som Bujo.mama gjort på Instagram så jag gjorde en likadan.

Planera med mig | Bullet journal

Mina vanor är de samma som jag följt upp de senaste månaderna, den här månaden färglägger jag med en guldkopparfärgad Zig Calligraphy metallic colours och en julröd färg från mina kära Crayola supertips.

Planera med mig | Bullet journal

Min sömnlogg är så mycket lättare att fylla i efter att jag skaffat ett aktivitetsarmband. Är du nyfiken på vilket? Kanske det skulle passa som ett blogginlägg i framtiden.

Några rader om dagen

Jag har skrivit små dagboksanteckningar i min Bujo nästan varje månad och det är så kul att läsa dem senare. Jag har alltid försökt att skriva dagbok men det är verkligen min nemesis. Min farmor har använt samma kalender i hur många år som helst och skrivit några få rader om dagen och jag tycker det skulle vara så roligt om jag kunde lyckas med samma bedrift. Jag har försökt vid massa tillfällen men allt misslyckats. För att ha en bättre hans att lyckas har jag så klart investerat i en favoritbok som jag kommer göra en recension om som nästa film på vår Youtubekanal.

Planera med mig | Bullet journal

Några rader om dagen i rött då det är december är ju inte fel. Jag försökte även det där supersnygga med en font i botten och en annan i skrivstil över.

4 veckor till nytt år och nya möjligheter

I slutet av december får ni inte missa Hannas miniserie som hon gör som ett projekt genom Lisa Jacobs blogg, A new year for a new you! Jag kommer iaf sitta med min absoluta favoritpenna, min nya Twisbi, (du har väl inte missat min film om mina älskade reservoarpennor.… ja filmen är lång men gillar man pennor och bläck kommer det passa dig som handen i handsken) Jag älskar att sätta mål men först efter att jag började med Bullet journal har jag faktiskt blivit så mycket bättre på att 1, faktiskt följa upp dem och 2, faktiskt når dem.

Mitt seminya veckouppslag, det börjar ta form sakta men säkert. Hoppas att det till nyår har landat för mig. Veckouppslaget har verkligen varit det uppslag som jag haft svårast att bli nöjd med.

Hjälp mig att välja januaris tema!

Det här var allt jag hade att bjuda på den här gången, men hjälp mig gärna att välja januaris tema. Till helgen, mellan den 10/12 till den 12/12 kan du rösta på tre nya härliga teman för min januari setup i vår Facebookgrupp, du är väl medlem?

Kram
Anneli

%d bloggare gillar detta: