Som vi har varit inne på tidigare finns det inga rätt eller fel när det kommer till Bullet Journal. Du gör det som passar dig och som hjälper dig att få saker gjorda!

Att glömma bort en månadstracker

Inför november månad hade jag ganska höga ambitioner för min habit tracker. Jag tycker ju att det ser så häftigt ut med en hel sida med mönster där man kunnat fylla i allt man gjort. Men vet ni. Så här långt orkade jag.

Sen kom livet emellan. Jag hade för fullt upp med annat och glömde bort att fylla i varje dag och sen kom jag ju inte längre ihåg vilka dagar jag gjort vad. Sanningen är att jag slarvade på mycket också. Jag fick inte i mig vatten varje dag, jag lyckades inte hålla mig sockerfri och läste ingenting. Så det fanns ju inte ens särskilt mycket att kryssa i.

Anpassa till orken

Och egentligen gör det ingenting. I slutet på november gick jag istället över (tillbaka) till en veckotracker istället för hela månaden. Jag har också, återigen skärp till mig och dricker mitt vatten och håller mig undan godis och kakor. (de flesta dagar) Men månadsuppslaget ser ju mest deppigt ut.

Därför frågade jag Anneli som hade rävtema i november om inte jag kunde få låna hennes räv på förstasidan för att klistra in över min deppiga habit tracker. Snäll som hon är så sa hon ja, och så här blev det när jag klistrat in den.

Jag färglade och skrev dit ett av mina favoritcitat. “Det blir inte alltid som man tänkt sig. Ibland blir det så mycket bättre!” och plötsligt är det en av mina favoritsidor istället för en tråkig påminnelse om allt jag inte gjorde.

Har du något tips?

Hur gör du när du har en sida som inte blev som den var tänkt? Skriv gärna en kommentar här nedanför eller fortsätt diskussionen i vår Facebook-grupp.

%d bloggare gillar detta: