Nu börjar äntligen mina januarisidor bli färdiga. Jag har njutit av ledigheten samtidigt som jag ju har två barn, så särskilt mycket tid med bujon har det faktiskt inte blivit. Helt stilla stod det med vilket tema att välja dessutom så det blev helt enkelt fyrverkerier.

Efter mitt inlägg om olika månadsuppslag har jag blivit sugen på att testa något nytt men det får vänta till nästa månad. Denna gång blev det fortfarande kalendervyn. Och hur många av er har inte redan reflekterat över att januari börjar på måndag i år. Så härligt och så enkelt! Jag har använt mina nya glittriga gelpennor till bokstäverna och fyrverkerierna och jag tycker att det blev superfint och jag hoppas att det syns lite grann på bilderna nedan. 

Tacksamhet och Humör i januari

Min Tacksamhets-sida blev inte helt perfekt, men vad gör väl det. Två tjocka T, ett i början och ett i slutet. Hoppas att det jag fyller i under månaden blir snyggare. 😉 Min humörsida blev jag mer nöjd med, för att inte säga väldigt nöjd med! Jag kommer att använda mina glittriga gelpennor för att fylla i mitt humör för varje dag och hoppas att det blir ett riktigt fyrverkeri att se tillbaka på.

Boho Berry Challenge och Vanekoll

Jag har bestämt mig för att vara med i Boho Berry Challenge med temat check-in denna månad. Jag hade förberett mig på att skriva ut och klistra in listan på denna sida eftersom jag fyllt den andra sidan med svart färg. Men jag måste säga att det lilla som syns igenom inte alls stör mig, så det blev handskrivet i stället.

Denna månad försöker jag mig återigen på en vanekoll månadsvis istället för veckovis som jag haft den senaste tiden. Vi får se om det går bättre denna gång. Något som jag tror talar för mig är att jag valt att hålla det väldigt enkelt och endast hålla koll på att jag dricker tillräckligt med vatten varje dag, tar mina vitaminer, om jag läser bok och om jag tränar.

Motivationsbingo

Sist men inte minst min motivationsbingo samt ett citat som jag lägger under kategorin hellre än bra. Nåja, allt kan inte bli perfekt, det kan bli bra ändå! Den här gången har jag dessutom fyllt i mina mål för januari så ni ser dem och kanske får lite inspiration till egna mål. Citatet “Be the girl who decided to go for it” hittade jag på Pintrest och sedan lade jag till every day på slutet.

Har du några frågor eller funderingar lämna dem gärna i kommentarerna nedan eller varför inte gå med i vår facebook Bullet Journal på Svenska

%d bloggare gillar detta: