I år har jag bestämt mig för att följa Lisa Jacobs “New Year for a New Year” med en veckas återblick på 2017. Varje dag under 7 dagar skriver hon nya frågor på sin blogg och dagen efter redogör hon för sina svar i samband med att hon ger de nya frågorna. Ja, jag halkade efter lite men vad spelar det egentligen för roll. Som Lisa själv skriver, det är aldrig försent att börja!

Här har ni mina svar för den fjärde dagen. Längst ner hittar du länkar till övriga dagar så snart de finns.

 1. Vad skulle du göra under 2018 om du visste att du inte kunde misslyckas?
  • Jag har en dröm sedan många år tillbaka att vara egenföretagare. Om jag visste att jag inte skulle misslyckas skulle jag säga upp mig från min fasta anställning. Jag älskar att läsa om människor som följt sina drömmar och vågat säga upp sig för att kunna leva ut drömmen till fullo.
 2. Vad skulle du kunna göra som du varit rädd för att testa?
  • Jag är inne på samma spår som förra frågan. Jag skulle kanske kunna gå ner i tid. För precis som tidigare svar är detta inom kategorin, saker jag är rädd att testa.
 3. Vad har du kämpat med alldeles för länge?
  • Jag är superduktig på att planera och sen kommer det en massa saker i vägen. Så något jag kämpat och kämpar med är att faktiskt få gjort det jag planerat.
 4. Vad kan du outsourca, automatisera eller sluta att göra?
  • Jag skulle kunna outsourca (eller helt enkelt överlåta) beslut om layout till min fina kollega Anneli, som är mycket bättre än mig på den fronten. Jag skulle kunna automatisera inlägg kanske. Vet inte om det räknas som automatisering, men det blir mindre jobb som måste göras en viss tid. Jag borde verkligen sluta att skjuta upp saker.
 5. Inom vilket område kan du uppgradera ditt liv och hur?
  • Jag kan ta bättre hand om mig själv och min kropp. Det jag tänker på är att börja äta bättre och dra ner på sådant som är onyttigt. Jag vill också börja träna regelbundet och komma ihåg att all träning som blir av är bra träning.

Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4 – Du är här
Dag 5
Dag 6
Dag 7

Har du någon återblick på 2017? Hur ser du tillbaka på detta år? Skriv gärna i kommentarerna, gör inlägg i vår facebookgrupp eller tagga oss om du lägger ut någon bild på Instagram.

%d bloggare gillar detta: