När det kommer till att planera sin vecka finns det, precis som med allt annat, en hel del olika sätt att göra det på. Här kommer några förslag på uppslag. Vill du ha inspiration till månadsuppslag hittar du dem här.

Hela veckan på en sida

Kanske händer det inte så mycket som du behöver hålla koll på i veckoöversikten. Då kan det kanske räcka med ett uppslag som tar mindre plats. (bilden till vänster) Precis som i månadsvyn kan du här också dela upp i olika kolumner. Kanske jobb/privat möten/händelser. Såhär har Boho Berry valt att lösa det. (bilden till vänter)

Ett veckouppslag över två sidor

Om du har mycket som sker på dagarna som du vill ha med kan ett veckouppslag över två sidor vara vägen att gå. Här nedan har varje dag väldigt enkelt fått en fjärdedel (minus överskriften) av varje sida.

Denna liten variant av denna version använder jag själv just nu, vecka 2 om än i lite färggladare.

Kanske vill du samla allt på ett och samma uppslag, då kanske detta vågräta uppslag kan vara något för dig?

Vill du ha fler idéer och mer inspiration till dina veckouppslag? Här hittar du Annelis video där hon ritar upp olika varianter av veckouppslag i sin Bullet Journal, så ta gärna en titt och se om det är något av dem du gillar!

 

%d bloggare gillar detta: