I år har jag bestämt mig för att följa Lisa Jacobs “New Year for a New Year” med en veckas återblick på 2017. Varje dag under 7 dagar skriver hon nya frågor på sin blogg och dagen efter redogör hon för sina svar i samband med att hon ger de nya frågorna. Jag har hamnat lite på efterkälken men vill gärna beta av dem allt eftersom ändå!

Här har ni mina svar för den femte dagen. Längst ner hittar du länkar till övriga dagar så snart de finns.

 

 1. Vad är dina högsta prioriteringar?
  • Familjen
  • Företaget
  • Mig själv
 2. Rita upp i ett 24-timmars diagram hur du spenderar tiden.

 1. Stämmer fördelningen i diagrammet med hur du prioriterar i fråga nr 1?
  • Ja, det måste jag ju säga. Jag är mammaledig och all min tid går till min son just nu. När han sover passar jag på att jobba sittande på sängen. Det gör jag mest för att inte somna och för att han nyligen börjat sova själv på dagarna så jag (eller pappan) behöver vara i närheten för han vaknar till ganska ofta.
 2. Hur kan du ändra ditt schema för att få bättre resultat?
  • Jag skulle kunna sätta mig själv lite högre och se till att jag får tid för träning tidigare på dagen. Kanske prioritera det lite över jobbet och passa på medan sonen sover. När träningen är planerad till kvällstid är det så väldans lätt att skippa den för att jag är trött eller inte har någon lust. Jag tror att det skulle väga upp så jag blir mer effektiv när jag jobbar även om det blir på kvällstid istället. Och allt som allt skulle jag nog må bättre.

Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4 
Dag 5 – Du är här
Dag 6
Dag 7

Har du någon återblick på 2017? Hur ser du tillbaka på detta år? Skriv gärna i kommentarerna, gör inlägg i vår facebookgrupp eller tagga oss om du lägger ut någon bild på Instagram.

%d bloggare gillar detta: