I år har jag bestämt mig för att följa Lisa Jacobs “New Year for a New Year” med en veckas återblick på 2017. Varje dag under 7 dagar skriver hon nya frågor på sin blogg och dagen efter redogör hon för sina svar i samband med att hon ger de nya frågorna. Jag har hamnat lite på efterkälken men vill gärna beta av dem allt eftersom ändå!

Här har ni mina svar för den sjätte dagen och sammanfattning. Längst ner hittar du länkar till övriga dagar så snart de finns.

Skapa ett specifikt mål för var och en av kategorierna, Finansiellt, Spirituellt, Mentalt, Fysiskt och Relation

  • Finansiellt – Jag vill lyckas spara ihop min del av handpenningen till det hus som vi ska bygga.
  • Spirituellt – Jag vill känna mig glad varje morgon jag vaknar och tacksam varje kväll jag går och lägger mig.
  • Mentalt – Jag vill vara en glad och positiv tjej. En sån där solstråle som smittar av sig på andra.
  • Fysiskt – Jag vill gå ner de sista gravidkilona och bli mer fast i kroppen igen.
  • Relation – Ge familjen av min tid.

Ja, det är ju det här vi pratat om, som en röd tråd genom dessa dagar av reflektion. Jag känner att jag redan gjorde grovjobbet till dessa mål redan under dag 3. Då gick jag igenom vilka hinder jag kan möta, vad som kan hjälpa mig och hur jag vet när jag nått målet för varje kategori.

För mig är det här första gången som jag satt sådana väl genomtänkta mål för året och jag ser verkligen fram emot att ta tag i dem och jobba för att nå hela vägen fram. Att gå igenom alla dessa steg gör att jag känner mig väldigt väl förberedd på att ha och jobba mig till en otroligt bra år!

Dag 1 
Dag 2
Dag 3
Dag 4 
Dag 5
Dag 6 och 7 – Du är här

Har du satt några mål för 2018? Skriv gärna i kommentarerna, gör inlägg i vår facebookgrupp eller tagga oss om du lägger ut någon bild på Instagram.

%d bloggare gillar detta: