Nu är det äntligen spikat. Vi har jobbat på detta ganska länge, faktiskt föddes idén redan innan jul. Men nu är det äntligen klart med allt.

Vi kommer att ha en Bullet Journal-träff i Stockholm den 15 April. Vi kommer att hålla till på Kulturfyren ute på fina Skeppsholmen. Under dagen kommer du ha möjlighet att träffa andra bujo-fantaster och mingla med dem. Vi kommer ge er några tips och trix som vi förberett och kanske sitter du inne på något supersmart som du vill dela med dig av.

Vi fikar och myser, pratar och delar med oss. Vi kommer även ha med våra produkter och självklart blir det specialpris på dessa! Och vem vet vad som finns i goodiebagen?

Platserna är begränsade så om du vill vara säker på att komma med kan du redan nu skicka din anmälan i ett mail till kontakt@doodleido.se, du kommer då få instruktioner om hur du betalar in de 60 kr/person som träffen kostar. När pengarna kommit in till oss är platsen din!

Men hur tar man sig dit då? Jo, till Skeppsholmen tar man sig antingen genom tunnelbana till Kungsträdgården därifrån kan man sedan gå en ca 10 minuters promenad. Eller så kan man ta buss 65 som passerar centralen. För mer information om resvägar, tider och hållplatser, gå in på sl.se.

Vi ses!

%d bloggare gillar detta: