Det har blivit en del diskussion om Motivationsbingo i vår Facebook-grupp Bullet Journal på Svenska och för mig är det en av de sidor jag vill ha med varje månad. Dels för att jag tycker att det blir roligare att faktiskt skriva ner och välja ut mål för månaden, men också för att målen blir roligare att nå. Jag är helt enkelt mer motiverad än att bara ha dem i en vanlig lista. Här nedan finns filmen där jag visar hur jag ritar upp och väljer vilka mål jag ska ha för månaden. Så är du nyfiken och funderar på att börja du också så hoppas jag att du kan få inspiration och tips i filmen. Hur du sen väljer att göra den är helt upp till dig!

Samtidigt i den filmen gjorde jag en Give-Away då både jag och Anneli hade fått Your Best Year, Life Edition skriven av Lisa Jacobs: Vi hade båda redan jobbat igenom den version som är för företagare och behövde dem inte så därför ville vi ge bort dem.

Den Give Away som finns i filmen är alltså redan avslutad, men jag kan meddela att Lisa, en av mina stora inspiratörer, nu ger bort boken GRATIS. Japp, du läste rätt. Vill du göra resten av 2018 till Your Best Year så in HÄR och ladda hem, du kan välja mellan de olika versionerna, eller om du har svårt att välja, ta båda! 🙂

Hoppas ditt 2018 blir det bästa på länge!

 

%d bloggare gillar detta: