Värmen har verkligen kommit till Stockholm. Det är den bästa delen med att ha flyttat från Jämtland, antalet dagar med sommarväder. Det är ju så underbart!

Ni som är med i Facebook-gruppen Bullet Journal på svenska har som vanligt varit med och malt mitt tema för juni som blev Luftballonger ett väldigt passande tema tycker jag eftersom vi ser väldigt många luftballonger över Stockholm på somrarna. Jag måste få säga att jag blev så himla nöjd med mina sidor. Tänk att jag bara för några månader sedan tyckte att jag inte kunde rita, men kolla nu!

Som vanligt har jag gjort en mood tracker efter temat. Det blev ju lite extra lätt nu när det är 30 dagar i juni, även om jag personligen ser det som en utmaning att komma på lösningar även när det är 31 dagar. (eller varför inte 29) Ja, ni fattar, när det är udda antal dagar i månaden i alla fall) Så här blev den denna månad:

Som ni kanske ser så blev min tacksamhetssida lite annorlunda mot tidigare. Jag kan dock också förstå om det mest är jag som ser skillnaden.  När jag skrev ordet Tacksam blev det så otroligt snett. Men jag tycker att jag räddade upp det bra, eller vad tycker du? Det viktigaste är ju ändå funktionen – även om det är lätt att glömma bort.

Min motivationsbingo som vanligt, vad vore jag utan den!? Denna gång med extra långa rutor längst ner, det blev väl snyggt? Jag tänker mig att jag får skriva långa saker att göra där!

Sista sidan ser så otroligt tråkig ut just nu, men det kommer bli en massa vanor att följa där. Jag kommer att göra likadant som jag gjort de senaste två månaderna, att dela upp mina vanor i två olika spalter där jag har en del för saker som jag vill ska göras varje dag och en spalt för saker som jag kanske inte behöver göra varje dag eller saker som inte händer så ofta men som jag ändå vill hålla koll på. 

Det var allt för mig denna gång. Vill du se när jag ritar upp dessa uppslag så hittar du videon på vår Youtube-kanal Bullet Journal på Svenska.

%d bloggare gillar detta: