Så var den äntligen här, kvartalsbox nummer 2. Vi döpte den till Sommar och Semester för att fortfarande hålla innehållet lite mer hemligt. Jobb-titeln var dock Sommar Citroner och Zine.

Okej, sommar har du koll på, citroner lika så, men vad i hela världen är ett zine? Jo ett Zine är ett litet magasin (från det engelska ordet magazine) som du fyller med valfritt innehåll. Gör du som vi så blir detta antingen en sommar bucket list eller kanske en bok om sommarminnen. Hur du viker en zine hittar du i vår senaste film på vår Youtube-kanal. Eller så hittar du en manual längst ner i detta blogginlägget! 

Så, vad fanns inuti då? En hel del smått och gott.

Denna gången är tema-produkten inget mindre än en stämpel från Lawn Fawn samt en stämpeldyna från Versafine. Denna stämpeldyna är främst tänkt för att använda i Zinet. Eftersom den är oljebaserad ghostar den igenom ganska mycket i en Leuchttrum1917, som Anneli också visar i filmen. Vill du ha stämpeln i din Leuchttrum eller annan bok med tunna blad är ett bra tips att antingen använda en vattenbaserad stämpeldyna eller stämpla på ett annat papper, klippa ut och sedan klistra in i boken.

Pennor denna gång är 3 st färgglada fineliner från Faber-Castell att använda till din zine eller i övrigt i din planering eller kanske din doodling.

Klistermärkena är delvis månadernas namn i olika storlekar. Här kanske ni också känner igen Juni-klistermärket som jag använde i min Planera med mig. Utöver det finns det glassar och snäckor både för att färglägga själv och redan färglagda. Sist men inte minst, vår egen favorit! Klistermärken med listor. Matlista och olika att göra listor beroende på när det ska göras.

För att göra din Zine extra fin har vi även skickat med papper med olika mönster att klippa eller riva bitar av för att klistra in där du själv önskar.

För de som beställt washi-paketet kommer tre rullar med somriga motiv. Grönt med småblommor, citronskivor som för tanken (min i alla fall) till lemonad på varma sommardagar och glassar, vad är mer sommar än glassar?

Dela gärna med dig av din zine antingen i vår Facebook-grupp Bullet Journal på svenska, eller på Instagram, tagga oss gärna så delar vi din bild!

Hur du viker en Zine

%d bloggare gillar detta: