Hej från semestern och från Jämtland. I år precis som tidigare har jag valt att dela upp semestern lite och har en vecka nu direkt efter midsommar. Eftersom vi alltid (med undantag från ifjol när jag var höggravid) firar midsommar hemma i Jämtland och därför åker 60 mil enkel resa känns det bättre att stanna lite längre än bara en långhelg.

Planera för juli i min Bullet Journal

Men även om det är semester så blir det ju ny månad om bara några dagar så en planera med mig blir det såklart.

 

Några av er har redan hunnit se den på Youtube och här kommer lite fler bilder. I månadsöversikten har jag som tidigare 6 x 6 “rutor” För mig är det precis lagom mycket plats för att skriva ner det som jag redan nu vet ska hända under månaden. 

Jag valde att ha blommor som tema denna månad och tyckte det blev väldigt gulligt att rama in mina kommande semesterveckor med dem.

Min humörsida blev en blombukett och jag ser fram emot att se hur den blir när den är ifylld. Som tidigare valde jag även denna månad att ha en väldigt enkel Tacksamhetssida.

Min motivationsbingo är uppritad och det enda som är kvar är att fylla i mina mål och bestämma vad jag ska “vinna” – den sista delen tycker jag är den svåraste! På sidan bredvid kommer en vanekoll eller habit tracker tillkomma som jag återigen kommer att dela upp i två där det ena är saker jag vill ska hända varje dag och det andra är saker jag bara vill ha koll på.

Det var allt för denna månad. Hoppas ni har en mysig avslutning på juni och att värmen når er var ni än är!

%d bloggare gillar detta: