Love letters!

Det bästa som finns är recensioner, så här säger några av deltagarna till #7dagarbullet.
Vill du skriva en recension blir jag så klart superglad, maila den tillsammans med en bild av dig själv, driver du företag får du gärna skriva din webbsida eller bloggadress så länkar jag till dig. Maila allt material kontakt@bulletjournal.se

Jag var lite tveksam till om Bullet Journaling var något för mig, men efter Annelis entusiastiska beskrivning valde jag ändå att ge det ett försök. Annelis mycket enkla och tilltalande Youtube videor och pdf-filer gjorde att jag verkligen kände att detta BORDE vara något för mig! Det var dock inte så enkelt för mig att komma igång. Jag kastade mig över det och tyckte att det blev inte rätt. Jag är lite av en perfektionist och tycker inte om när det blir fel – därför valde jag att stanna upp och verkligen läsa på hur jag borde lägga upp det.
-Jag googlade, sökte på Pinterest, följde Annelis tips på länkar och läste på. Sedan började jag träna på min handstill trills jag kände att jag blev nöjd. Jag planerade min Bujo med postit lappar men skrev inte så mycket och hjorde inga uppslag färdiga. Sen helt plötsligt efter 1 vecka så var det bara dags Jag kastade mig blint över stupet och vågade faktiskt göra fel – det var inte hela världen!!! som Anneli sa – “det är som att slita av ett plåster!. För mig blir inte Bujon ett planeringssystem eftersom jag redan har ett fungerande digitalt sådant. Jag hoppas och tror att Bujon för mig ska bli en möjlighet till refelktion och avkoppling – att hitta min kreativitet igen. Som ung ritade jag massor och älskade det men genom åren har detta helt fallit borrt.
Vad skulle Bujon kunna göra för dig och berika ditt liv lite mer? Testa med hjälp av annelis enkla videor och tips. Hon ställer gärna upp och hjälper lite mer om det behövs. Plocka det som passar dig och strunta i det andra – det kan bli precis vad som helst – det blir vad du gör det till!!! En almanacka, dagbok, anteckningsbok, planering, skissbok, mindfulness, struktur, minneslista….

Annika Nyberg

Fotograf, ANY-Photo

“För någon månad sedan såg jag ett inlägg från Anneli där hon berättade om sin kommande 7-dagarsutmaning med Bullet Journal. Att planera och få struktur i vardagen var precis vad jag behövde. Jag har tidigare varit något av en mästare på att skriva viktiga saker och kom-ihåg på olika ställen som post-it lappar, i olika appar på telefonen eller i närmsta block jag kunde hitta. Problemet var bara att jag inte kom ihåg vart jag skrivit vad och kom därför inte ihåg vad det var jag inte skulle glömma bort.

Med hjälp av Annelis utmaning och googlande efter mer inspiration har jag nu en Bullet Journal som jag helt och hållet älskar! Inte bara har jag nu en almanacka som jag anpassar vecka efter vecka efter vad jag behöver, jag har blivit bättre på att få saker gjorda. Snacka om win-win!”

Hanna Stafrén

Bloggare, Jämtlands Hanna

Alltså vilken fantastisk teknik att komma ihåg saker på! Jag säger ofta “de behöver jag inte skriva upp” och JO de behöver jag visst! I denna boken är de kul att anteckna fint i så nu blir allt nedskrivet ?
Jag hade ingen aning om va Bulletjournel va för ngt. Aldrig hört talas om de innan men nu efter utmaningen är jag helt hocked! Rekommenderas starkt att testa innan man säger att nej detta är inget för mig!
Till och med min stora dotter har börjat och tycker de är jättemysigt att sitta och pyssla.
Istället för att sitta med mobilen och datorn hela kvällarna är de skönt att ha en rutin att sitta och pyssla med boken ♡
/Jessica

Jessica Karlsson

Fotograf, Oh honey photography